Dotari

Dotari

Tehnica zilelor noastre si descoperirile din domeniul stomatologiei fac tratamentul dentar mult mai usor si mai placut. Clinica Stomdas doreste sa ofere pacientilor sai tratamente folosind cele mai moderne tehnici, pentru ca serviciile oferite sa se ridice la cele mai inalte standarde.

In primul rand tinem sa precizam ca beneficiem de generator de curent propriu, pentru a ne asigura cane putem duce la capat tratamentele, chiar si in cazul unor evenimente neprevazute.

VELscope Vx – cea mai avansata tehnologie disponibila in examinarea tesutului din cavitatea orala, acum si la Stomdas!

Velscope Vx este un instrument auxiliar care joaca un rol cheie in descoperirea timpurie a anomaliilor din cavitatea orala, inclusiv pre-cancer si cancer. Descoperirea cancerului oral in faza incipienta este cheia catre supravietuire. Sistemul VELscope Vx ofera aceasta posibilitate prin informatia vizuala pe care o capteaza, care nu este vizibila la lumina naturala si care nu poate fi determinata prin nicio alta metoda. Lumina speciala de culoare albastra determina tesutul sanatos sa devina fluorescent, in timp ce tesutul traumatizat sau bolnav ramane inchis la culoare.
VELscope Vx utilizeaza tehnologia fluorescenta pentru tesut care este folosita ca adjuvant la examinarea orală tradițională cuprinzătoare, ajutând la vizualizarea îmbunătățită a unei varietăți de anomalii ale mucoasei bucale, inclusiv a cancerului oral și displaziilor pre-maligne. Prin încorporarea VELscope Vx în protocolul lor standard de screening de sanatate orala, medicii pot avea un instrument suplimentar pentru a asigura faptul că sunt detectate domenii de interes, chiar și cele care nu pot fi evidente sau chiar vizibile cu ochiul liber.
Experții sunt de acord ca „depistarea precoce a anomaliilor orale, inclusiv a cancerului oral, este esentiala pentru imbunatatirea prognozei pentru pacienti”, a declarat Wayne Rees, vice-presedinte de imagistica pentru LED Dental. Rees a continuat: "Când se utilizează VELscope, medicii folosesc un stat-of-the-art, tehnologie de screening, adjuvant care poate ajuta la vizualizarea domeniilor de interes, care altfel ar fi trecut neobservate și este îmbucurător faptul că acesta a fost încă o dată evaluat ca cel mai bun din segmentul sau.
"Pentru a fi distins cu premiul „Best of Class” este un semn că un produs a revoluționat, simplificat sau avansat categoria sa într-un mod distinct", a spus dr. Lou Shuman
"VELscope Vx este cu adevărat o tehnologie de vârf a pieței și este din nou validat in al șaselea an consecutiv cel mai bun din clasa sa”, a declarat Dr. David Gane, CEO al LED Medical Diagnostics. "Pentru a fi validat de către un grup compus de multe dintre cele mai luminoase personalitati în domeniul tehnologiei dentare este cu siguranta o onoare."
"Best of Class" premii tehnologice au fost lansate în 2009, ca un concept nou pentru a oferi o evaluare imparțială non-profit a tehnologiilor disponibile în domeniul dentar.

 Unituri dentare CHIRANA (cu reglare electronica, sitem propriu de dezinfectie si camere intraorale) - 6 cabinete, in fiecare desfasurandu-se alta specialitate, dupa cum urmeaza: pedodontie (stomatologie pediatrica), stomatologie generala, estetica dentara, endodontie, chirurgie-implantologie, parodontologie

Lampi bactericide - utilizate pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi prin intermediul radiatiei ultraviolete

Autoclave DOMINA PLUS B (STERILIZATOR)

Acest aparat a trecut cele mai dificile teste de sterilizare si respecta cele mai stricte norme de siguranta. Sigur si eficient, poate ajunge la temperaturi de 134 grade, sterilizarea echipamentelor/ instrumentelor fiind completa.

      

Aparate pentru sigilarea ambalajelor care tin instrumentarul steril

 

Unitati de aspiratie chirurgicala mobila ASPINA

 functionand independent fata de cele de pe unitul stomatologic.

Aparat de inhalosedare MASTER FLUX PLUS

 

RADIOLOGIE DENTARA

 

 

SOREDEX MINRAY - aparat radiografii intraorale

Imprimanta pentru ortopantomografii

 

 

CHIRURGIE - IMPLANTOLOGIE

 Fiziodispenser W&H Implantmed

 

Fiziodispenser BIEN AIR Chiropro L

 

Piezotom DMETEC SurgyStar

 

Dispozitiv MEGA ISQ - MEGAGEN

 pentru masurarea stabilitatii implanturilor dentare

 

Centrifuga A-PRF DUO pentru factori de crestere

Centrifuga INTRASPIN pentru factori de crestere

 

Truse pentru inserarea implanturilor dentare

 

DENTIUM SuperLine

 

MEGAGEN - AnyRidge

 

MIS - Seven

 

 

PARODONTOLOGIE

 Laser dentar LITEMEDICS PURE

 

Laser dentar ELEXXION CLAROS PICO

 

Aparate detartraj WOODPECKER UDS-E LED

cu compartiment special pentru substante antiseptice

 

Air flow KAVO PROPHYFLEX 3 2018

 

 

ENDODONTIE

 MICROSCOP ENDODONTIC KARL KAPS

 

Apex locator MORITA ROOT ZX II

determina in timp real lungimea exacta a canalelor, pe masura ce se efectueaza tratamentele

Micromotor endodontic VDW Silver Reciproc

Sistem pentru condensare verticala la cald

METABIOMED - E&Q PLUS

 

PROTETICA

 Lupe dentare CARL ZEISS

Lampa pentru determinarea culorii dintilor

VITA Easyshade Advance

Lampi pentru fotopolimerizare KERR Demi Plus

Aparate pentru mixarea automata a materialelor de amprenta

 3M ESPE - Pentamix Lite

ZHERMACK - Modulmix

 

 

Programare online