Protetica dentara

Protetica dentara

Protetica dentara este o ramura importanta a stomatologiei care se ocupa cu restaurarea morfo-functionala a arcadelor dentare intrerupte prin brese edentate. “Lucrarile dentare” asa cum sunt cunoscute de pacienti, inlocuiesc un anumit numar de dinti absenti, de la o unitate dentara la intreaga arcada. Putem vorbi deci de restaurari protetice fixe, care se sprijina pe dintii vecini bresei edentate, care au fost preparati anterior, sau restaurari protetice mobile si mobilizabile.

In cazul in care protetica face parte din planul d-voastra de tratament, medicul specialist din echipa Stomdas va fi in masura sa va ofere o gama larga de optiuni, pentru ca toate etapele tratamentului sa fie cel mai bine realizate.

Protetica dentara

Un avantaj major, ce il ofera putine clinici stomatologie din Romania, consta in faptul ca in Clinica Stomdas avem inclusiv laborator de tehnica dentara, cu aparatura moderna si tehnicieni bine instruiti. Astfel, lucrarile protetice executate de clinica noastra exceleaza prin estetica si functionalitate:

  • folosim materiale si aparatura de ultima generatie;
  • faptul ca detinem laborator propriu, reduce semnificativ timpul de realizare a lucrarilor protetice si se acorda o atentie speciala dorintelor pacientului, prin stransa legatura dintre medicul dentist si tehnicianul dentar;

Lucrarile protetice pot fi:

  • Coroane dentare sau punti dentare;
  • Proteze dentare fixe sau detasabile;
  • Fatete dentare;
  • Incrustatii dentare;

Programare online